Bedrijfsactiviteiten

Sport & beweging, leerzaam en fun!

Het moment om als team dichter bij elkaar te komen! Survival Limburg is al jaren hét adres voor een sportief en vooral gezellig bedrijfsuitje! Collega’s zullen samen moeten werken om zo ervoor te zorgen dat verschillende opdrachten goed worden uitgevoerd. Naast verschillende teambuilding programma’s zijn er ook diverse managementtrainingen in overleg mogelijk.

Activiteiten

Survival Limburg kent vele diverse activiteiten. Wij stellen graag geheel naar uw wens een op maat gemaakt programma samen. Alle programma’s zullen in het teken staan van teambuilding en samenwerken, deze zijn ideaal voor elk bedrijf of afdeling! Neem snel contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken!

Eten en drinken

Het eten & drinken zorgt voor gezelligheid en sfeer. Survival Limburg neemt deze zorgen graag uit uw handen en kijkt samen met u graag naar de mogelijkheden. Bij ontvangst kunt u desgewenst koffie en vlaai bij boeken. Zo is het onder andere ook mogelijk om lunchpakketten, lunchbuffet, een BBQ, Diner, buffet  of een combinatie hier van te verzorgen.

Onze lunchpakketen kunnen bestaan uit diverse boord en broodjes, stukje fruit, energybar en een drankje, graag maken wij u lunchpakket op maat. Onze lunchbuffetten kunnen wij verzorgen vanuit onze groepsaccomodatie of op locatie. De BBQ, diner of buffet wordt volledig verzorgt op onze locatie in Berg en Terblijt.    

Overnachten

Het is ook mogelijk om uw bedrijfsuitje te verlengen met een overnachting in onze groepsaccomodatie. Iedereen kan dan in de avond genieten van een lekker eten met een drankje en de in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt kunt u een nieuwe sportieve dag starten in ons mooie Zuid-Limburg. U overnacht in ons eigen hotel, Hotel de Lange Akker.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders en daarom zijn al onze pakketen aangepast aan uw bedrijf. Kies zelf de activiteiten en de catering opties, wij regelen de rest. Vraag daarom naar de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk uitje.

Bekijk de activiteiten

 

Snel contact met een van onze medewerkers

Reserveringen:
+31 (0)43 - 36 433 30
info@survivallimburg.nl

Praktische informatie

Voor alle leeftijden
Spelend leren
Veilig & overzichtelijk
Ervaren instructeurs
Eigen verzamelplaats
Gratis parkeren

Reserveer activiteit