Arrangementen

Alles is mogelijk, voor ieder wat wils

Wij zijn trots dat we u vanuit onze eigen gemoedelijke accommodatie, Hotel De Lange Akker, compleet verzorgde groepsarrangementen kunnen aanbieden. Deze twee en driedaagse arrangementen zijn zowel in het weekeinde als door de week te boeken. Deze meerdaagse survivals zijn een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld onze teambuilding en managementtrainingen. Ook zijn ze ideaal voor een aantal actieve dagen met vrienden, familie of collega's!

Op verzoek verzorgen wij voor u natuurlijk ook een geslaagde catering. U kunt gebruik maken van ontbijt, lunch of barbecue in onze gezellige tuin of in ons gezellige hotel.

Ontbijt, Lunch, diner
BBQ
Diverse buffet mogelijkheden- o.a. boerenbuffet of warm/ koud buffet of indisch buffet
Diverse diner mogelijkheden
Kleine kaart met o.a. soepen, broodjes en pasteitjes
Ook verzorgen wij natuurlijk catering opties geheel naar uw individuele wensen.

We zijn uiteraard altijd bereid om iets te maken naar uw wens of smaak!

Active Survival Days

2 daags survival arrangement

Op de door u bepaalde aankomst dag verwelkomen wij u rond 10:00 uur op onze locatie in Berg en Terblijt. Over twee dagen verdeeld zult u actief deelnemen aan:

ATB tocht
Vlotbouwen en varen
Abseilen
Tokkelen
Hoge touwbaan
Touwbanen over water
Grotsurvival


Het arrangement is inclusief 1 overnachting op meerpersoonskamers waarbij 1 x ontbijt en 2 x lunch zijn inbegrepen. Daarnaast wordt er een BBQ avond georganiseerd (drank niet inbegrepen).

Prijs: € 190,00 p.p. (2 persoonskamers tegen meerprijs)

Dit pakket reserveren

Active Survival Days XL

3 daags survival arrangement

Op de door u bepaalde aankomst dag verwelkomen wij u rond 19:00 uur op onze locatie in Berg en Terblijt. Over drie dagen verdeeld zult u zich het kaartlezen eigen maken en actief deelnemen aan:

ATB tocht
Vlotbouwen en varen
Abseilen
Tokkelen
Hoge touwbaan
Touwbanen over water
Grotsurvival


Het arrangement is inclusief 2 overnachtingen op meerpersoonskamers waarbij 2 x ontbijt en 2 x lunch zijn inbegrepen. Daarnaast wordt er een BBQ avond georganiseerd (drank niet inbegrepen). De laatste dag eindigt na de lunch.

Prijs: € 220,00 p.p. (2 persoonskamers tegen meerprijs)

Dit pakket reserveren