Langen akker 33 6325 CK Berg en Terblijt Tel.: 043-36433 30 / 06-55343489 Fax: 043-3655549 info@survivallimburg.nl Stratenplan

Geuldaltochten

GPS trackingtocht
 
Een geheel nieuwe activiteit. Als enig hulpmiddel een GPS toestel. Middels satellliet-techniek de weg van punt naar punt bepalen. onderweg zult u diverse team-opdrachten uitvoeren. Ook o.a. een touwbaan en een spannende ondergrondse tocht met boogschieten. Navigeer, peil en bepaal uw positie en vind de snelste weg naar de finish. Een avontuurlijke trackingtocht door het Geuldal. verder bestaat de mogelijkheid uw uitrusting compleet te maken met een heerlijk lunchpakket. Duur van de tocht ca. 4 a 5 uur.
 
 
 
Fotospeurtocht
 
Deze fotospeurtocht, ideaal voor personeelsuitstapjes, brengt u naar de mooiste plekjes van het Geuldal. De route loopt midden door het heuvelachtig gebied, langs steile bospaden en de grotten. Aan de hand van de foto's volgt u een route. Op deze route komt u o.a. een touwbaan over water tegen en wordt u naar de grotten van Geulhem gevoerd, waar een spannende ondergrondse tocht met boogschieten op u wacht.
 
 
 
Culturele wandeling
 
Ook voor de mensen die graag iets minder intensief bezig willen zijn hebben we een unieke activiteit In ons programma opgenomen. Een culturele wandeling door het unieke Geuldal. Middels deze wandeling zult u kennis maker, met Zuid-Limburgs cultureel en historisch erfgoed. Genieten in natuurgebied Ingendael en onderweg de verhalen over de streek beluisteren. Daarnaast staat ook `n bezoek aan een ondergrondse groeve op Het programma. Een traktatie op lekkere Limburgse hapjes en een consumptie ma ken de tocht compleet. Duur van de tocht is ca. 2,5 a 3 uur.