Langen akker 33 6325 CK Berg en Terblijt Tel.: 043-36433 30 / 06-55343489 Fax: 043-3655549 info@survivallimburg.nl Stratenplan

Survival Limburg

Wat is Survival?
 
Survival is het Engelse woord voor overleven. Hoe kun je daar invulling aan geven? Survival Limburg probeert samen met u uw grenzen te verleggen en biedt u twee soorten survivals aan, elke met een eigen karakter.
 
Sportieve Survival
 
Het afleggen van een survivalparcours in kleine groepen waarbij het competitie-element voorop staat. Karakter en sportiviteit zijn een vereiste om deze survival te volbrengen. Een gezonde en onderlinge strijd waarbij de beste moge winnen.
 
Fun Survival
 
Deze is opgezet voor de recreanten. In groepsverband, gedurende een of meerdere dagen of een weekeinde, actieve ontspanning zoeken. Zeer geschikt voor bedrijven, personeels- en sportverenigingen of bijvoorbeeld familiereŁnie. De Fun Survival wordt met de betrokkenen samengesteld, rekeninghoudend met de wensen en mogelijkheden van de groep (bv. leeftijd, aanleg). Uit de onderdelen zoals elders beschreven kunt u zelf een op maat gemaakt programma samenstellen. Gezellig samen actief bezig zijn is het motto van deze survival mogelijkheid.
 
Catering

Tijdens de survivals kunt u ook gebruik maken van onze catering, zoals:

  • diverse lunchmogelijkheden
  • barbecue
  • diners
  • diverse soorten buffet
Op aanvraag zijn ook andere arrangementen mogelijk.
 
Locaties
 
Al onze survivals worden in het schitterende Zuid-Limburgse Geuldal gehouden.
 
Overnachtingsmogelijkheden
 
Tevens bieden wij de mogelijkheid onze activiteiten te combineren met overnachtingen in onze eigen hotelaccommodatie.
  • hotelovernachtingen
  • groepsovernachtingen