Langen akker 33 6325 CK Berg en Terblijt Tel.: 043-36433 30 / 06-55343489 Fax: 043-3655549 info@survivallimburg.nl Stratenplan

Mountainbiken, touwbanen en vlotvaren

Mountainbiken
 
Deze bekende vorm van fietsen in de natuur, al dan niet met hindernissen, is een activiteit die wij u bieden in het prachtige Zuid-Limburg. Wij hebben fietsparcoursen variŽrend in afstand voor beginners, recreanten tot en met de getrainde mountainbiker.
 
Meerdaagse tochten, met of zonder begeleiding, zijn eveneens mogelijk. Het mountain-biken kan aangevuld worden met bijvoorbeeld abseilen of vlotvaren. Iets wat u vrijwel alleen bij Survival Limburg zult aantreffen.
 
Vlotvaren
 
Op een eigengemaakt vlot van vaten en palen maakt u een tocht op de Maas, die zich een weg zoekt in een schitterend rustig gelegen natuurgebied pal op de grens met BelgiŽ. Met een beetje geluk kunt u zelfs de visarend bewonderen. Vlotvaren is een leuke groeps-opdracht, waarbij samenwerking, creativiteit, teamgeest en gezonde werklust samen gaan met veel humor en nattigheid.
 
Touwbanen
 
Touwbanen is een onderdeel waar men zich naar hartelust midden in de natuur over het snelstromende riviertje de Geul kan uitleven. De indianenbrug, de tokkelbrug, de dubbele loopbrug of de katrol kunnen door ons gemaakt worden, maar kunnen ook, als onderdeel van een groepsopdracht, door de deelnemers gemaakt worden. Dit als onderdeel om de samenwerking binnen een groep waar te nemen en later te bespreken. Wat de deelnemer nodig heeft is teamgeest, creativiteit, inzet en een gezonde werklust.