Langen akker 33 6325 CK Berg en Terblijt Tel.: 043-36433 30 / 06-55343489 Fax: 043-3655549 info@survivallimburg.nl Stratenplan

Hotel & Groepsaccommodatie De Lange Akker

Survival Limburg is een van de weinige organisaties in de Benelux welke vanuit een eigen volwaardige hotelaccommodatie haar activiteiten kan organiseren. Midden in het Zuid Limburgse Heuvelland ligt Hotel en Groepsaccommodatie de Lange Akker. Een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de individuele “Limburgontdekker” als ook voor groepen (vrienden, familie, collega's) welke een aantal actieve en avontuurlijke dagen in Zuid Limburg willen doorbrengen.

Hotel de Lange Akker is een ongedwongen gezellig Limburgs hotel welke midden in het Geuldal is gesitueerd. Er heerst een ongedwongen en relaxte sfeer. De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. De grote tuin is een perfecte locatie voor o.a. lunches, BBQ's en (bedrijfs)feesten.
 
Hotelaccommodatie
 
Hotel de Lange Akker beschikt over een aantal 2 persoonskamers van waaruit u in een rustige, privé-sfeer kunt (na)genieten van een actieve ontdekkingstocht door het Limburgse Land. De kamers zijn comfortabel en voorzien van een eigen badkamer, toilet en tv. De kamers kunnen op basis van logies met ontbijt geboekt worden. De overige individuele wensen kunnen natuurlijk bij de boeking besproken worden.
 
Zie ook onze Hotel Site.
 
Groepsaccommodatie
 
Hotel de Lange Akker beschikt speciaal voor groepsarrangementen over een aantal grote kamers voor 3 tot 6 personen. Als u gezellig met vrienden, familie of collega's tegen een redelijk bedrag wilt overnachten is dit wellicht uw keuze. Dit, eventueel gekoppelt aan een uitgekiend survival arrangement, is de perfecte gelegenheid voor een paar gezellige actieve dagen in een unieke omgeving.
Ook deze comfortabele kamers zijn voorzien van eigen badkamer, toilet en tv. De kamers kunnen op basis van logies met ontbijt worden geboekt. Overige wensen kunnen natuurlijk bij boeking worden besproken.
Zie ook onze Hotel Site.