Langen akker 33 6325 CK Berg en Terblijt Tel.: 043-36433 30 / 06-55343489 Fax: 043-3655549 info@survivallimburg.nl Stratenplan

Arrangementen

Wij zijn trots dat we u vanuit onze eigen gemoedelijke accommodatie, Hotel De Lange Akker, compleet verzorgde groepsarrangementen kunnen aanbieden. Deze twee en driedaagse arrangementen zijn zowel in het weekeinde als door de week te boeken. Deze meerdaagse survivals zijn een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld onze teambuilding en managementtrainingen. Maar ook voor een aantal actieve dagen met vrienden, familie of collega's zijn onze arrangementen een perfecte gelegenheid.
 
Arrangement 1
 
3 daags survival arrangement
 
Op de door u bepaalde aankomstdag verwelkomen wij u rond 19.00 uur op onze locatie te Berg en Terblijt. Over de drie dagen verdeeld zult u zich het kaartlezen eigen maken en actief deelnemen aan mountainbiken, vlotvaren, abseilen, tokkelen,touwbanen over water en actief deelnemen aan een grotsurvival. De laatste dag eindigt om ca 15.00 uur.
Het arrangement is inclusief twee (groeps)overnachtingen in ons hotel waarbij inbegrepen
2 x ontbijt, 2 x lunch en een BBQ avond.
 
Prijs € 185,- per persoon
 
Arrangement 2
 
2 daags survival arrangement
 
Op de door u bepaalde aankomstdag verwelkomen wij u rond 10.00 uur op onze locatie in Berg en Terblijt.
Over de twee dagen verdeeld zult u gaan mountainbiken, vlotvaren, abseilen, tokkelen,  touwbanen over water bedwingen en deelnemen aan een grotsurvival. De laatste dag eindigt om ca. 16.00 uur.
Het arrangement is inclusief één groepsovernachting in ons hotel, waarbij inbegrepen 1 x ontbijt 2 x lunch en een BBQ avond

Prijs € 160,- per persoon