Langen akker 33 6325 CK Berg en Terblijt Tel.: 043-36433 30 / 06-55343489 Fax: 043-3655549 info@survivallimburg.nl Stratenplan

Werken op hoogte

Werken op grote hoogte bestaat uit een aantal zeer spectaculaire activiteiten waarbij, onder toezicht van ervaren begeleiders, op grotere hoogtes gewerkt wordt. Deze grensverleg-gende activiteiten zijn, juist door de zeer goede begeleiding, extra aandacht en extreme beveiliging geschikt voor al uw deelnemers.
 
Abseilen
 
Abseilen is een techniek om met behulp van touwen, op een zo veilig mogelijke manier een berg of mergelwand af te dalen. Deze techniek vraagt van de deelnemer een stuk grens-
verlegging. Door onze ervaren instructeurs en "overdreven" vorm van beveiligen garanderen wij de deelnemer dat er niets met hem of haar kan gebeuren. "De twijfelaars" onder ons kunnen rekenen op een stukje extra aandacht van onze instructeurs, die er alle moeite voor zullen doen om ook deze grensverleggers een mooie overwinning mee naar huis te laten nemen. Een zeer spannenede uitdaging voor iedereen.
 
Tokkelen
 
Een unieke activiteit binnen onze totale pakket. Tokkelen is het, met behulp van een gezekerd en beveiligd systeem, langs een schuin gespannen touw omlaag glijden. Ook hier garandeert de constante aanwezigheid van ervaren instructeurs een veilige deelname aan dit spectaculaire onderdeel.
 
Hoge touwbanen
 
Een zeer uitdagende activiteit waarbij de deelnemers op 6 meter hoogte een 25 meter lange indianenbrug moeten trotseren. U overbrugt, tussen 2 beveiligde touwen, de af te leggen afstand.